Η ευθεία εμπλοκή του Τζο Μπάιντεν στις κινεζικές μίζες

0


Στο στόχαστρο του Κογκρέσου βρίσκεται ο Τζο Μπάιντεν και η οικογένειά του από τις αρχές του χρόνου για μίζες από την Κίνα!

Η σοβαρή υπόθεση αφορά σε συναλλαγή με εμβάσματα από την Κίνα, ενώ ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Τζέιμς Κόμερ ηγείται έρευνας για τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν και άλλων μελών της οικογένειας Μπάιντεν.

Όπως μάλιστα είχε δηλώσει: «Όλοι λένε ότι τα χρήματα ήταν για μια ενεργειακή συμφωνία, αλλά μου φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν στενά ευθυγραμμισμένοι με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έστειλαν 3 εκατομμύρια δολάρια σε μια εταιρεία «κέλυφος» και τα μοίρασαν έτσι ώστε το ένα τρίτο να πάει την οικογένεια Μπάιντεν – τρία διαφορετικά μέλη της οικογένειας χωρίς προφανή λόγο», πρόσθεσε. «Δεν το επένδυσαν σε μια επιχείρηση. Απλώς, όπως φαίνεται, το έβαλαν στην τσέπη τους».

Και να που τώρα φαίνεται ότι υπάρχουν και αποδείξεις…

Ο Τζο Μπάιντεν έλαβε άμεσες μηνιαίες πληρωμές ξεκινώντας το 2018 από την εταιρεία Hunter Biden’s LLC Owasco PC, η οποία έλαβε εκατομμύρια δολάρια από χρήματα της κινεζικής κυβέρνησης!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)