«Ο Έλληνας φτωχοποιείται»...

0


 «Ο Έλληνας φτωχοποιείται. Έτσι πήραμε την επενδυτική βαθμίδα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη στο Kontra Channel.


Ερωτώμενος για τον κατώτατο μισθό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρέπει να είναι... τουλάχιστον 900 ευρώ καθαρά. «Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος σε αυτή τη χώρα μπορεί να ζήσει με λιγότερα απο 900 ευρώ», τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε αρχικά στον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως θα «ευχόταν» να ήταν εκείνος πρωθυπουργός σήμερα και να μην είχαν δρομολογηθεί οι εξελίξεις που τον έφεραν στην θέση του προέδρου.

Ερωτηθείς σχετικά με τις περιοδείες που πραγματοποιεί τελευταία, σημείωσε πως αυτό που εκλαμβάνει από τον κόσμο είναι ότι είναι «πολύ πιεσμένος » και πως ό,τι και να λέει η κυβέρνηση σχετικά με την « επενδυτική βαθμίδα, «η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική».


Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε ότι ετοιμάζει περιοδεία στο εξωτερικό μέσα στις γιορτές, ωστόσο, τόνισε πως εάν ισχύσει η επιστολική ψήφος πριν τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα στους ομογενείς.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που δέχεται, είπε πως του είναι «αδιάφορο» και πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να χτίσει και «εξαιρετική ομάδα» με άτομα με «κατάρτιση, καρδιά και καθαρά χέρια», μακριά από «βαρωνίες» και «τζάκια». 

«Δεν προέρχεται το κόμμα από τζάκια. Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο, σε όλο το λαό και κυρίως στα πιο αδύναμα στρώματα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, είπε πως πρώτα θα έπρεπε να μειωθούν οι έμμεσοι φόροι και δεύτερον να «δουλέψει το δημόσιο» προς όφελος του πολίτη...

koutipandoras.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)