Μετά την επιστολική ψήφο, έρχεται και η τηλεφωνική!

0


 Ο πρωτοπόρος ηγέτης μας, ετοιμάζεται να κάνει άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία.

Έπειτα από το απίστευτο εφεύρημα με την επιστολική ψήφο, όπου ο Κυρίαρχος Κυριάκος θα καταφέρει να «τσουρνέψει» έδρες από τα μικρότερα κόμματα, απαλλάσσοντας το Ευρωκοινοβούλιο από την μικροκομματική πλέμπα, τώρα ετοιμάζει την χαριστική βολή.

Το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου που εδρεύει στο περιβόητο υπόγειο του ιδρύματος, σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να υλοποιηθεί η ιδιοφυής πρόταση για τηλεφωνική ψήφο! Με την προσθήκη μάλιστα δυνατότητα ψήφου με αποστολή SMS!

Γιατί η πρόταση αυτή θεωρείται επαναστατική;

Γιατί απλούστατα, με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί η κυβέρνηση να δώσει και κίνητρα στους ψηφοφόρους, ώστε να μειώσει την αποχή. Όπως ακριβώς έκανε με την εξαιρετική ιδέα των 150 € για τους νέους, στις προηγούμενες εκλογές. Τότε που ολόκληρες οικογένειες έσπευδαν στις κάλπες, ώστε ο κανακάρης τους να εισπράξει τα 150 € από τον Κυριάκο! Το αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί η κυριαρχία που μέχρι τότε είχε ο ΣυΡιζΑ στις νεαρές ηλικίες και να επέλθει η αυτοδυναμία.

Η έμπνευση για την τηλεφωνική ψήφο μάλλον προήλθε από την επαναστατική ιδέα του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος έχει μετατρέψει την εκπομπή του σε λοταρία, μοιράζοντας ακόμα και το ιλιγγιώδες ποσό των 25.000 €, πάλι μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο ψηφοφόρος θα καλεί σε συγκεκριμένο τετραψήφιο, ανάλογα με το κόμμα που θέλει να επιλέξει. Εάν για παράδειγμα θέλει να ψηφίσει ΣυΡιζΑ, θα καλεί από σταθερό ή κινητό στο 1415, με χρέωση μόλις 3 € ανά συμμετοχή.

Εάν όμως θέλει να ψηφίσει Κυριάκο Μητσοτάκη, θα καλεί π.χ. στο 1400, όπου θα εισπράττει άμεσα το ποσό των 20 €, ενώ θα αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής για την μεγάλη κλήρωση 3000 διορισμών στο Μέγαρο Μαξίμου. Το οποίο ως γνωστόν, έχει περισσότερους μετακλητούς και από τον Λευκό Οίκο.

Με αυτή την απλή μέθοδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κυβερνά μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Χωρίς ούτε μία ερπύστρια!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)