«Σύννεφα» για τον Κοκλώνη

0


 Το 2023 δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν η χρονιά του Νίκου Κοκλώνη, καθώς είχε τρεξίματα με τη Δικαιοσύνη και με τα οικονομικά του. Το φιλόδοξο «Fame Story» του πάτωσε σε τηλεθέαση, αγγίζοντας μόλις ένα 5% στο σύνολο στην prime time ζώνη του Star, ενώ από την άλλη μεριά ένα μεγάλο ερώτημα υπάρχει για το αν θα βγει στο β’ μισό της σεζόν το «Just the 2 of us» στον Alpha.

Πολλά σύννεφα έχουν μαζευτεί γύρω από την παραγωγή «J2US» με μπαράζ από φημολογίες και σενάρια για το μέλλον του και για το αν και πότε θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τέσσερις εκδοχές γύρω από το μουσικό σόου. Η πρώτη είναι να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2024, η δεύτερη να μην αρχίσει αμέσως μετά το τέλος του «Fame Story», αλλά να πάει για τον Μάρτιο, η τρίτη είναι να πάει απευθείας για τον Σεπτέμβριο του 2024 στον Alpha και η τέταρτη εκδοχή είναι να το δούμε σε άλλο κανάλι.

Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα δούμε το «J2US» στα μέσα Φεβρουαρίου κι αυτό γιατί δεν θέλει ο Alpha να βγει άμεσα ένα σόου του οποίου ηγείται ο Νίκος Κοκλώνης, τη στιγμή που τελειώνει ένα άλλο πρόγραμμα στο Star, όπως το «Fame Story», στο οποίο ο παρουσιαστής είναι και πάλι ο Νίκος Κοκλώνης. Επίσης, και για οικονομικούς λόγους δεν φαίνεται να βγαίνει άμεσα στον αέρα το «J2US», καθώς ο Alpha θέλει να συμμαζέψει και να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι υπάρχει θέληση από την εταιρία παραγωγής, αν δεν γίνει στον Alpha το «J2US», να γίνει σε κάποιο άλλο κανάλι, καθώς το σόου έχει τηλεθέαση και διαφήμιση. Η κριτική επιτροπή μένει ως έχει, με τους Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου και Καίτη Γαρμπή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)