«Δεν μπορώ να τον διώξω»!

0


 Πρωτοφανής αλλά και προφανής ο σάλος που έχει ξεσπάσει έπειτα από τις δηλώσεις του Αδώνιδος για τα Τέμπη. Είναι τέτοια η αντίδραση εντός της Νέας Δημοκρατίας, όπου για πρώτη φορά υπήρξαν πιέσεις στο Μαξίμου για αποπομπή του Άδωνι.

Μιλάμε για αχάριστους. Ο Άδωνις ως υπουργός, βοήθησε πλήθος βουλευτών, ενώ παραμένει ένας από τους ελάχιστους υπουργούς που σηκώνουν το τηλέφωνο ακόμα και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τα αδύνατα – δυνατά για να τους εξυπηρετήσει. Σε αντίθεση με τον ελιτιστή υπουργό, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πρωτοστατεί στην προσπάθεια να απομακρυνθεί ο υπουργός εργασίας, που βλέπει κλήση γαλάζιου βουλευτή στο κινητό του και το κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Για να μην ταλαιπωρούνται άδικα οι άνθρωποι, θα πρέπει να τους ενημερώσω ότι στο παρελθόν, κατά την διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής θητείας του Κυριάκου, τέθηκε πάλι θέμα απομάκρυνσης του Άδωνι, από το υπουργείο ανάπτυξης τότε. Τα στοιχεία μάλιστα που είχαν καταφτάσει στο πρωθυπουργικό γραφείο, δεν ήταν ηθικής φύσεως, αλλά «συντριπτικά».

Ήταν τότε ακριβώς που ο πρωθυπουργός είπε με φωνή δύο οκτάβες υψηλότερη από την κανονική του: «Μα δεν μπορώ να τον διώξω»!

Όσοι λοιπόν περιμένουν την απομάκρυνση του Αντώνη, θα πρέπει να έχουν τεράστια υπομονή. Πρώτα θα φύγει ο Κυριάκος στας Ευρώπας, τώρα που ναυάγησε και ο Κόστα, και έπειτα θα φύγει ο Άδωνης από το υπουργείο…


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)