Ξεκινά ο καβγάς για τις έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Φάμελλος θα τις ζητήσει από τους αποχωρήσαντες

0

 
Μετά την εκκωφαντική διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ και τις σημερινές αποχωρήσεις, η επόμενη ημέρα βρίσκει τους πρώην συντρόφους στα χαρακώματα. Το ζητούμενο αυτήν την στιγμή είναι οι έδρες τόσο για τους αποχωρήσαντες που προσβλέπουν σε νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα όσο και τους εναπομείναντες που βλέπουν την αξιωματική αντιπολίτευση να συρρικνούται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο Σωκράτης Φάμελλος θα ζητήσει τις έδρες από τους 9 συν 2 αποχωρήσαντες βουλευτές, κάτι που επεσήμανε και ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Άλλωστε, τονίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ίδιοι έχουν δεσμευθεί προεκλογικά ότι οι έδρες τους ανήκουν στο κόμμα.

Υπό το πρίσμα αυτό δεν προτίθενται να παραδώσουν τις έδρες τους, με τον καβγά για το… πάπλωμα να φουντώνει για τα καλά.

Είναι δεδομένο πως «Ομπρέλα» και ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τον σχηματισμό νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενόψει της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό. Ωστόσο, όλα θα αποφασιστούν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε από Δευτέρα να έχουν λυθεί όλες οι σχετικές εκκρεμότητες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)