Ηχητικό ντοκουμέντο «φωτογραφίζει» εν ψυχρώ εκτέλεση του 17χρονου Χρήστου...

0

 
Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα μεταξύ των Ρομά, καθώς οι καταγγελίες και τα στοιχεία που έρχονται με καταιγιστικό τρόπο στο φως για τις συνθήκες θανάτου του 17χρονου Χρήστου Μιχαλόπουλου, στο Λεοντάρι Βοιωτίας, παραπέμπουν ξεκάθαρα σχεδόν σε ανθρωποκτονία με πυρά από όπλο μέλους της ΟΠΚΕ.


Την καταδίωξη που στοίχισε τη ζωή στον... Χρήστο καταγράφει βίντεο που δημοσιοποίησε ο Alpha και αποκαλύπτει τους διαλόγους μεταξύ των αστυνομικών και των επιβατών του καταδιωκόμενου οχήματος, καθώς και την οργή των περιοίκων που έγιναν μάρτυρες του θανάτου του 17χρονου μαθητή εσπερινού σχολείου που την ημέρα δούλευε για να βοηθήσει τον ίδιο και την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε καθηγήτριά του, δεν είχε δηλαδή καμία παραβατική συμπεριφορά. 

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, μεσολαβούν επτά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο αστυνομικός φωνάζει «πίσω πίσω» και «σταμάτα ρε» στον οδηγό, προτού σπάσει το τζάμι και πυροβολήσει.

Ακολουθούν ουρλιαχτά και κραυγές: «Τον σκότωσες! Γιατί Θεέ μου, γιατί… Τι σου έκανε το παιδί για να το πυροβολήσεις… Γιατί το κάνατε; Ένα ασθενοφόρο παιδιά γρήγορα» ακούγεται να φωνάζουν τα άτομα που βρίσκονταν μαζί με τον 17χρονο, ψελίσματα δικαιολογιών, πιθανόν από τον δράστη αστυνομικό και σοκαρισμένοι περίοικοι.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με διαρροές για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η βολίδα προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα του 17χρονου και στη συνέχεια κατέληξε στην αριστερή τραχηλική χώρα...

Δείτε το βίντεο στο efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)