Τα Wikileaks αποκαλύπτουν το μεθοδευμένο σχέδιο εξόντωσης της Παλαιστίνης από το Ισραήλ

0
 
Σύμφωνα με όσα περιγράφονται, οι προειδοποιήσεις για εκκένωση που ξεκίνησαν ήδη εδώ και ημέρες για το βόρειο τμήμα της Γάζας, δεν είναι τυχαίοι, αλλά μέρος στρατηγικού σχεδιασμού. Το ίδιο ισχύει για τους μαζικούς βομβαρδισμούς πυκνοκατοικημένων περιοχών που έχουν εξοντώσει πάνω από 8.500 ανθρώπους τις τελευταίες 3,5 εβδομάδες. Το Ισραήλ σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο θα συνεχίζει να σαρώνει με βομβαρδισμούς τη Γάζα,
σταδιακά όλο και νοτιότερα, ενώ θα διατηρήσει ανοιχτό το συνοριακό πέρασμα προς την Αίγυπτο. Από τη Ράφα, στόχος είναι να προκληθεί μαζική έξοδος Παλαιστίνιων προσφύγων που θα αναγκαστούν να αναζητήσουν κάποιο τρόπο επιβίωσης στην αιγυπτιακή πλευρά.

Τα Wikileaks δημοσίευσαν με αναρτήσεις τους στα social media το απόρρητο έγγραφο που συνέταξε το υπουργείο Πληροφοριών του Ισραήλ και στο οποίο περιγράφεται η μεθόδευση της απέλασης 2,3 εκατομμυρίων Παλαιστινίων από τη Γάζα με συνεχείς βομβαρδισμούς από βορρά προς νότο.

Το έγγραφο έχει δημοσιευτεί αρχικά από την εβραϊκή ιστοθέση Mekomit όπως αναφέρει η Wikipedia και έχει επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία του από αξιωματούχο του υπουργείου Πληροφοριών του Ισραήλ.

Από τη Ράφα, στόχος είναι να προκληθεί μαζική έξοδος Παλαιστίνιων προσφύγων που θα αναγκαστούν να αναζητήσουν κάποιο τρόπο επιβίωσης στην αιγυπτιακή πλευρά. Αυτό κατά το έγγραφο του υπουργείου Πληροφοριών του Ισραήλ θα γίνει σε καταυλισμούς με σκηνές στο βόρειο τμήμα του όρους Σινά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει κατασκευή πόλεων.

thepressproject.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)