Ηλίας Ψινάκης: Στην ΕΡΤ διαλέγουν «μπούφοι» τους εκπροσώπους για τη Eurovision

0


 Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Μαρίνας Σάττι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε από τα παρασκήνια του Γηροκομείου για τις επιλογές της ΕΡΤ.

Ποιος τη διάλεξε η ΕΡΤ; Στην Ελλάδα δυστυχώς διαλέγουν τους εκπροσώπους για την Eurovision «μπούφοι»

Μιλώντας στο I Love Σου Κου, ο Ηλίας Ψινάκης χαρακτήρισε «μπούφους» αυτούς που διαλέγουν του εκπροσώπους μας στη Eurovision.

«Ποιος τη διάλεξε η ΕΡΤ; Στην Ελλάδα δυστυχώς διαλέγουν τους εκπροσώπους για τη Eurovision «μπούφοι». Στην ΕΡΤ είναι «μπούφοι»… Όποιον έχουν διαλέξει έχουμε ξεφτιλιστεί διεθνώς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.


Η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024, καθώς η νεαρή καλλιτέχνιδα επιλέχθηκε για τον διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.


Η είδηση ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4», με την ίδια να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις.


«Λοιπόν, είναι κάτι που το συζητάμε εδώ και κάποια χρόνια. Σίγουρα ο προηγούμενος καιρός δεν ήταν για να συμβεί. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου. Είμαι κι εγώ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, έχω κάνει τα πράγματα που θέλω, έχω μάθει κάποια βασικά πράγματα γιατί δεν ήξερα τίποτα. Το να βγάζω τραγούδια, να έχω ομάδα, να έχω συνεργάτες», δήλωσε για την απόφαση να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.


Εξήγησε μάλιστα πως δεν είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα στους δικούς της ανθρώπους. «Στη μαμά μου δεν το έχω πει. Τώρα θα το μάθει.


Πάλι θα μου πει ότι τα μαθαίνει όλα τελευταία. Στον αδερφό μου το έχω πει. Και στον δάσκαλο τραγουδιού. Αυτές τις μέρες που το σκέφτομαι, καταλαβαίνω ότι είναι ένα ωραίο κίνητρο για να κάτσω πάλι να ασχοληθώ», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)