«Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας»

0

 
Οργή και αγανάκτηση επικρατεί για τις νέες πλημμύρες στην Καρδίτσα. Οι κάτοικοι μέσα σε λίγες μέρες είδαν, για δεύτερη φορά, τα χωριά τους να βυθίζονται στις λάσπες και τα νερά, τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και ό,τι είχε απομείνει όρθιο από τον Daniel να ισοπεδώνεται από τον Elias.

Το πρωί της Κυριακής (1/10) οι πλημμυροπαθείς συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Παλαμά και πραγματοποίησαν πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο, διεκδικώντας αποζημιώσεις και μέτρα στήριξης μετά τις καταστροφές.

Με κεντρικό σύνθημα «Πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας», αγρότες, έμποροι, επαγγελματίες και πολίτες, που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες, ζήτησαν να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα, για να μη ζήσουν ξανά τον ίδιο εφιάλτη, και να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές.

Επίσης, κατέθεσαν τα αιτήματά τους για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αποκατάσταση των υποδομών που έχουν καταστραφεί και εξασφάλιση κρατικής συνδρομής για καθαρισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων, των αποθηκών και των σταβλικών εγκαταστάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)