Σάλος με τον εξευτελισμό Μητσοτάκη από τον Ζελένσκι

0

 
Σε μία πρωτοφανή απρέπεια προέβη ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι, εξευτελίζοντας τον Μητσοτάκη, προσβάλλοντας όμως παράλληλα την Ελλάδα και τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν υποστεί τα πάνδεινα.

Ο Ουκρανός λοιπόν ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, ένα ευχαριστήριο μήνυμα μετά την σύνοδο στο Rammstein, όπου ευχαριστούσε συγκεκριμένες χώρες για την αδιάλειπτη στήριξή τους στην Ουκρανία. Από το συγκεκριμένο μήνυμα, απουσίαζε τελείως η Ελλάδα!

Ήταν η δεύτερη μεγάλη απρέπεια του Ζελένσκι έναντι της πατρίδας μας. Η πρώτη ήταν όταν τον είχε επισκεφθεί η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, για να του παραδώσουν επίσημα τα πολύτιμα τεθωρακισμένα οχήματα τα οποία τα στερήσαμε από την εθνική μας άμυνα, από τα νησιά μας.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν, παρά την επίσημη επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας και του υπουργού άμυνας στο Κίεβο, ο Ζελένσκι δεν έκανε την παραμικρή αναφορά! Αντίθετα, με μηνύματα του στο Twitter, προκλητικά, ευχαριστούσε την Τουρκία και τον Ερντογάν!

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από το οποίο απουσιάζει τελειώς η Ελλάδα

Αρκετή ώρα λοιπόν έπειτα από το πρώτο μήνυμα, ο Ζελένσκι φιλοτιμήθηκε, έπειτα από πιέσεις, και ανέφερε και την Ελλάδα, μεταξύ άλλων χωρών.

Το διορθωτικό μήνυμα του ζαλίσει

Μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης να ανέχεται τον εξευτελισμό από τον Ζελένσκι, για αγνώστους προς το παρόν λόγους. Η Ελλάδα όμως δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Η Ελλάδα έχει υποστεί τεράστιες θυσίες, η πολιτική Μητσοτάκης συνιστά τεράστιο εθνικό κίνδυνο για τη χώρα μας, αλλά ο Ζελένσκι εξακολουθεί να μας αντιμετωπίζει ως παρακατιανούς…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)