Άγριος καβγάς on air μεταξύ Αγοραστού-Καραμέρου: «Πήγες σε γιορτή χαλβά εν μέσω πλημμυρών» -«Είσαι τοξικός»

0


 Ενταση στον «αέρα» μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Γιώργου Καραμέρου (ΣΥΡΙΖΑ) με αφορμή μία δήλωση του τελευταίου, πως ο Περιφερειάρχης εν ώρα ακραίων καιρικών φαινομένων, βρισκόταν σε εκδήλωση στα Φάρσαλα.

Ο κ. Αγοραστός είχε πάει σε γιορτή χαλβά το Σάββατο το βράδυ, πριν ξεκινήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να παρέμβει στην εκπομπή και να απαντήσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οτι περισσότερο ψευδές ότι ήμουν σε εκδήλωση» ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Καραμέρο να τον ρωτά αν ήταν σε εκδήλωση για την γιορτή χαλβά στα Φάρσαλα (ήταν το προηγούμενο βράδυ η γιορτή).

«Πήγαμε στα Φάρσαλα ναι. Την Κυριακή το πρωί έγινε προειδοποιηση για συναγερμό για ακραία φαινόμενα. Ηταν μια παραδοσιακή γιορτή. Την κάνουν τα Φάρσαλα και ο δήμαρχος δεν την ανέβαλε. Πήγαμε, μιλήσαμε και φύγαμε. Τους ενημερώσαμε και άμεσα για την κατάσταση που ερχόταν. Τι πιο άμεσο και πιο ωραίο; Το φαινόμενο ξεκίνησε την Τρίτη. Ημασταν παρόντες, εκεί. Με μηχανήματα στους δρόμους γι’ αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο. Ημασταν εκεί για να βοηθήσουμε. Κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για να ρίξει ευθύνες. Η περιφέρεια ήταν εκεί. Σε Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, στον Παλαμά» απάντησε απευθυνόμενος στον Γ. Καραμέρο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)