Μητσοτάκης – ολιγάρχες παίζουν ζάρια στα σαβάνα των Ελλήνων

0

 
Ο κατακλυσμός στην Θεσσαλία μπορεί να έχει γεμίσει με θλίψη τους Έλληνες, υπάρχουν όμως κάποιοι που βλέπουν το δράμα του έθνους, ως ευκαιρία.

Ο τρόμος του Μητσοτάκη είναι έκδηλος, όσο κι αν τον περιφέρουν σαν τη μούμια του Ελ Σιντ μπροστά στις κάμερες για να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι «ακλόνητη». Πέραν από την αλληλοσφαγή των υπουργών, από τα τελεσίγραφα δελφίνων στον ίδιο τον πρωθυπουργό που βλέπει το σενάριο του 2011 να επανακάμπτει, γνωστοί ολιγάρχες βρήκαν την ευκαιρία για να κάνουν «ταμείο», παρέχοντας «προστασία» στο καθεστώς.

Πίσω από τις χαμένες ζωές και τις καταστροφές, διαδραματίζεται ένα άθλιο αλισβερίσι, σε πανελλαδική μάλιστα μετάδοση! Trailer κατά του πρωθυπουργού σε μεγάλα κανάλια, μεταμορφώνονται μέσα σε λίγα λεπτά σε «ραπίσματα κατά υπουργών», αγανακτισμένοι κάτοικοι που είδαν το βιος και τους συγγενείς τους να χάνονται, από την υπερπροβολή περνάνε στην «εξαφάνιση» και παρουσιαστές αλλάζουν γραμμή στην μετάδοση της ειδησεογραφίας, πριν ακόμα ολοκληρώσουν την φράση τους…


Κανάλι είχε έτοιμο ρεπορτάζ το οποίο μπορούσε να γκρεμίσει την κυβέρνηση, με στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το περιβόητο 112 ουσιαστικά εγκλώβισε τους πολίτες στα σπίτια τους, αντί να τους καθοδηγήσει να απομακρυνθούν άμεσα, με εντολή άνωθεν όμως, το θέμα «πνίγηκε» στα λασπόνερα.


Μην τρέφετε αυταπάτες. Το παζάρι μεταξύ Μητσοτάκη και ολιγαρχών, τα δώρα που θα τους δώσει για να το διατηρήσουν στην πρωθυπουργία, θα γίνει στις πλάτες μας. Και στα σαβάνα των νεκρών μας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)