Αντάρτικο, πλαστογραφίες και ένα κόμμα υπό διάλυση...

0


 «Αρχηγός» χωρίς κόμμα ο Βασίλης Στίγκας, μια ημέρα μετά την αυτομόληση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, μίλησε για τη διαγραφή βουλευτών από το κόμμα και ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ορισμένοι βουλευτές πλαστογράφησαν τις υπογραφές συναδέλφων τους!...

Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων (OPEN TV) χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους βουλευτές «αντάρτες», ενώ είπε ότι η δήλωση που κατέθεσαν είναι ψευδής, καθώς ισχυρίζεται ότι ορισμένοι βουλευτές πλαστογράφησαν τις υπογραφές συναδέλφων τους, ενώ τόνισε ότι αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι γίνεται προσπάθεια ανατροπής του και πως υπήρχε συνεννόηση με εξωθεσμικούς κύκλους, χωρίς ωστόσο να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εάν αναφέρεται στον Ηλία Κασιδιάρη.

Αναφερόμενος ξανά στους εξωθεσμικούς κύκλους είπε ότι «θέλουν να βάλουν χέρι στην κρατική χρηματοδότηση» και γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούν να τον ανατρέψουν.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του για βουλευτές υποκινούμενους από «ξένα κέντρα» που παραπέμπουν σε «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» σχολίασε ότι θα περιμένει το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις. «Δεν εκβιάζομαι σε καμία περίπτωση», είπε.

«Με έχουν εκβιάσει με πάρα πολλούς τρόπους. Εκεί πρωτοστατούν οι βουλευτές, από που έχουν εντολές θα το βρούμε», είπε. «Μου έχουν προτείνει να περάσω σε ανομίες», συνέχισε και εξήγησε ότι προσπαθούν να τον πείσουν να δώσει αλλού ένα μέρος της χρηματοδότησης.

«Υπάρχει ένα θέμα ηθικής τάξεως. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που εκβιάζονται και κάνω ό,τι μου πουν. Εγώ έχω ένα θεσμικό ρόλο, σέβομαι τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του και όσο καιρό θα είμαι στη Βουλή θα τιμήσω την ψήφο τους», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Ηλία Κασιδιάρη, είπε ότι έχει αρκετές διαφορές τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)