Αθλιότητες Μάνδρου για τη δολοφονία του Αντώνη...

0


 «Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές…»...


Απίστευτες δηλώσεις ακούστηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, την στιγμή που ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ με τόσο απάνθρωπο τρόπο μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πολιτών, σε κοινή θέα.

Πόσα εισιτήρια κοστίζει άραγε μια... ανθρώπινη -και όχι μόνο φυσικά- ζωή και ποιο είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει κάποιος για να αντιμετωπιστεί με σεβασμό;

«Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει», είπε μέχρι αυτό το σημείο ορθώς η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου.

«Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές…»

Ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται πως το… έχασε λίγο: «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και και να τον σκοτώσεις», με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμφωνεί στα λεγόμενά της.

Με άλλα, απλά λόγια, είναι επιτρεπτό να «πλακώσεις» κάποιον στο ξύλο για ένα… εισιτήριο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, που ευτυχώς έβαλε όριο τη… δολοφονία.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις 

πηγη in.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)