«΄Έπεσε επιβάτης στη θάλασσα; Ρε πάτε καλά;»...

0


 Blue Horizon: Ηχητικό ντοκουμέντο όταν ο καπετάνιος βλέπει τον 36χρονο...


Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

-Μισό, μισό. Τι έγινε;...

-(λαμβάνει απάντηση)

-Ρε πάτε καλά ρε; Ρε, πάτε καλά; Αργά, αργά

-Κάτω

-Το βλέπω, το είδα.

Αμέσως μετά, μόλις ο πλοίαρχος έχει πλήρη εικόνα για το περιστατικό δίνει εντολή να κατεβάσει ταχύτητα το πλοίο και κάνει ερωτήσεις στο πλήρωμα προκειμένου να μάθει ποιος έπεσε στη θάλασσα.

-Πολύ αργά. Φώναξε τον Μπάμπη. Ελα, τι έγινε; Για πες μου. Τι έγινε;

-(... έπεσε στη θάλασσα)

-Ποιος έπεσε στη θάλασσα;


Στη συνέχεια, ο πλοίαρχος ρωτάει αν ο 36χρονος επιπλέει και ζητά από τον Υπαρχο να του δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. Παράλληλα, ακούγεται να ενημερώνει μέσω VHF το Α Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για το περιστατικό.


Το αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon της Attica Group έχει προκαλέσει πανελλήνια οργή και αποτροπιασμό. Ποιοι Λιμενικοί διώκονται πειθαρχικά

Στο μεταξύ, στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη παραδόθηκαν την περασμένη Πέμπτη, τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Μετά την παράδοση του πορίσματος, ο κ. Βαρβιτσιώτης έδωσε εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού να παραπεμφθούν σε άμεσο πειθαρχικό έλεγχο τέσσερα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τους οποίους προκύπτουν ευθύνες σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ. Η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και είναι 15 σελίδες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)