Ερωτήματα από την συμπόρευση της «Νίκης» με τον Μητσοτάκη στο « Πράσινο Ταμείο»

0


 Σε μία εξαιρετικά περίεργη κίνηση, το κόμμα «Νίκη», υποστήριξε την επιλογή Μητσοτάκη για την τοποθέτηση νέου προέδρου στο Πράσινο Ταμείο. Το κόμμα της αντιπολίτευσης στήριξε σύμφωνα με πληροφορίες τον Γιάννη Ανδρουλάκη, δηλαδή την πρόταση Σκυλακάκη.

Είναι πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο. Ειδικά για ένα κόμμα το οποίο έχει σηκώσει «μπαϊράκι» για το θέμα των ταυτοτήτων, προς την λάθος κατεύθυνση όπως λένε κάποιοι, αφού δεν κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο οικονομικό σκάνδαλο. Στάση που έχει προκαλέσει επίσης μεγάλα ερωτηματικά, διότι συμπτωματικά η κυβέρνηση επιλέγει να απαντά στις αιτιάσεις για τα τσιπάκια, και όχι για την ταμπακέρα…

Να σημειωθεί, ότι το νομοσχέδιο για την ψήφο των ομογενών, το οποίο και αυτό αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό, υπερψηφίστηκε από το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού.

Το να υποστηρίζεις πάντως την επιλογή ενός πρωθυπουργού ο οποίος «κατηγορείται» για τις περισσότερες και πλέον σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του, ενώ το συγκεκριμένο «Πράσινο Ταμείο» πρόκειται να διαχειριστεί τουλάχιστον 4 δις ευρώ, είναι πραγματικά ανεξήγητο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)