Κόντεψαν να πνιγούν στην Βασιλίσσης Σοφίας...

0


 Ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα μετά την σφοδρή βροχόπτωση στο κέντρο της πρωτεύουσας, την ώρα που η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά πολλές περιοχές της χώρας.


Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας με... τους κατοίκους και τους περαστικούς να έρχονται αντιμέτωποι με ασύλληπτες καταστάσεις για ευρωπαϊκή πρωτευουσα. Χάθηκε η άσφαλτος στη Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία μετατράπηκε κυριολεκτικά σε ορμητικό ποτάμι.


Στο ύψος του μετρό Ευαγγελισμός η εικόνα είναι συγκλονιστική, όπως αποτυπώνεται από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας: Ένας άνδρας παρασύρθηκε από το χείμαρρο και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Ευτυχώς ένας άλλος άνδρας έφτασε στο σημείο προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ την ίδια στιγμή στο βίντεο καταγράφεται μια γυναίκα να παρασύρεται κυριολεκτικά από τα νερά και προσπαθεί να κρατηθεί από μια κολώνα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: 


Παράλληλα, το χειμαρρώδες ποτάμι, παρασέρνει στο διάβα του περαστική γυναίκα που επιχειρεί να διασχίσει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Επίσης, πλημμύρισε σχολείο στην Αθήνα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Πρόκειται για το 36ο δημοτικό Αθήνας και το 82ο Νηπιαγωγείο, που βρίσκονται πίσω από τον λόφο του Στρέφη και τα οποία έχουν πληγεί επανειλημμένα από πλημμύρες, ωστόσο λόγω των έργων που έχουν μετατρέψει σε εργοτάξιο τον λόφο, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί.«Το σχολείο έχει πλημμυρίσει.  Μέσα και έξω νερά. Έργα που δεν έγιναν ποτέ. Την άνοιξη μας έλεγαν ότι δεν μπορούν πριν από την πλημμύρα να κάνουν κάτι. Δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες. Κατέστρεψαν τον Στρέφη» γράφει γονιός σε ανάρτηση στο Facebook, δημοσιεύοντας σχετικά βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)