Μάρκος Αντόνιο: «Μίλησα με τον Τάισον πριν έρθω - Θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

0


 Παίκτης του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι και με τη βούλα ο Μάρκος Αντόνιο.

Έχοντας φτάσει από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, ο Βραζιλιάνος έμενε να περάσει από ιατρικά για να σφραγίσει τη μετακίνησή του στον «δικέφαλο του Βορρά», κάτι που συνέβη με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί.

Ο παίκτης μίλησε στο επίσημο κανάλι του «δικεφάλου του βορρά» για τους λόγους που τον οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τις φιλοδοξίες του με την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκος Αντόνιο στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ:

Για το πως νιώθει που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα: «Νιώθω ευγνώμων, πολύ καλά, είναι μια φανέλα που μου ταιριάζει πολύ και αισθάνομαι ευτυχής».

Για το τι τον οδήγησε να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Μίλησα με τον Τάισον, μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και είμαι πολυ ευτυχισμένος που ειμαι εδώ».

Για το ποιος ήταν αυτός που μίλησε μαζί του πριν παρει την απόφαση του: «Είδα κάποιους αγώνες του ΠΑΟΚ, έχω φίλους εδώ, μίλησα με τον Τάισον. Είναι μια ομάδα με μια τακτική που μου ταιριάζει και ειμαι ευτυχής γι' αυτό».

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο: «Πρέπει να περιμένετε έναν παίκτη που θα προσφέρει πολλή δουλειά, πολλή αφοσίωση και ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πάμε μπροστά! Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πραγματα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)