Σκληρή αντίδραση ΠΑΟΚ για τη μη κλήση Κωνσταντέλια στην Εθνική: «Προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική»

0


 Την έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ προκάλεσε η γνωστοποίηση των κλήσεων της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του EURO 2024.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς τονίζουν ότι ο αποκλεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική, ενώ βάλλουν κατά τόσο του Γκουστάβο Πογιέτ όσο και των Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα.

«Ο αποκλεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, δεν ξεπερνάει απλά αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Εξίσου ανεξήγητη και εξωπραγματική είναι η αδιαφορία των Κ. Κωνσταντινίδη και Τ. Φύσσα, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή. Όχι μόνο ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής, αλλά και ως πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Κατά γενική ομολογία, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλέον, στην βιτρίνα μπαίνουν ο Πογιέτ και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας, για τον αντίθετο λόγο όμως.

Όσοι μιλούσαν με θαυμασμό για το ταλέντο και τις επιδόσεις του Γιάννη, θα απορούν με τον αποκλεισμό του. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ που ανέκαθεν βρισκόταν δίπλα στην εθνική ομάδα, εύχεται καλή επιτυχία, αν και όπως φαίνεται επανέρχονται οι παλιές συνήθειες τις οποίες είχαμε την ψευδαίσθηση πως είχε αποβαλλει», σημειώνουν χαρακτηριστικά στον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)