Μια απίθανη αποθήκη με supercars εκατομμύριων (Video)

0


 Ασύλληπτος πλούτος κρύβεται στα υπόγεια μιας αντιπροσωπείας supercars στο Ντουμπάι, όπου βρίσκονται καλυμμένα με κουκούλες υπεραυτοκίνητα συνολικής αξίας άνω των 125 εκατομμυρίων ευρώ.

Η αντιπροσωπεία ονομάζεται NVN Motorworks και καλύπτει την επιθυμία των ιδιοκτητών όλων αυτών των supercars και hypercars να κρατούν το χρώμα τους σε άψογη, εργοστασιακή κατάσταση, τοποθετώντας προστατευτικά φιλμ στο αμάξωμά τους.

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ένα σύγχρονο supercar που να μην βρίσκεται στην εκθαμβωτική συλλογή της μυστικής αυτής αποθήκης της NVN Motorworks, καθώς ο πλούτος στα Εμιράτα έχει καταστήσει το Ντουμπάι και άλλες χώρες της περιοχής «καρδιά» του κόσμου των υπεραυτοκινήτων.

Μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από την πληθώρα των αυτοκινήτων στο video που πόσταρε το κανάλι του YouTube με την ονομασία Supercars of London, στο οποίο μας ξεναγεί στις διάφορες ορατές και κρυμμένες εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας όπου βρίσκονται -καλυμμένα με κουκούλες ή μη- αναρίθμητα εξωτικά αυτοκίνητα.

Στο δεύτερο μέρος αυτού του video ο οικοδεσπότης μας ξεναγεί σε μια κοντινή έκθεση υπεραυτοκινήτων, που βρίσκονται σε άψογη εργοστασιακή κατάσταση και μπορούν είτε να ενοικιαστούν είτε να αγοραστούν. Μεταξύ τους ξεχωρίζει η απαστράπτουσα Ferrari SP2 Monza, η σπάνια Lamborghini Aventador Ultimae, μια Mercedes-AMG GT Black Series, καθώς και οι θρυλικές Porsche Carrera GT και Bugatti Chiron.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)