Απίθανος κλέφτης με Rolls-Royce -Ξεφεύγει από την Αστυνομία μετά από καταδίωξη με ελικόπτερο (video)

0

 
Ο οδηγός της κλεμμένης Rolls-Royce ξέφυγε από την καταδίωξη της αστυνομίας και του ελικοπτέρου, χάρη στην ιδέα του να κρυφτεί κάτω από ένα τούνελ και να γλυτώσει μαζί με την πολύτιμη λεία του.

Μία από τις καταδιώξεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στις Η.Π.Α. αποτελεί έναν συνδυασμό του Need For Speed Most Wanted και του Grand Theft Auto και μας παρουσιάζει πώς μπορούν να εφαρμοστούν οι «τεχνικές» των video game στην πραγματική ζωή.

Χρησιμοποιώντας την πονηριά του και την εμπειρία του, μάλλον από τα video game που παίζει, ο ατρόμητος οδηγός της κλεμμένης Rolls-Royce κατάφερε να ξεφύγει από την καταδίωξη της αστυνομίας, χάρη στη ιδέα του κρυφτεί κάτω από ένα μικρό «τούνελ», με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον βρει το ελικόπτερο που έδινε σήμα στα περιπολικά.

Η καταδίωξη ξεκίνησε 16 χλμ. βόρεια της Pasadena στο L.A. Ο ιδιοκτήτης της κλεμμένης Rolls παρακολουθούσε το αυτοκίνητό του, αξίας 500.000 ευρώ, και έδινε πληροφορίες στην αστυνομία. Ο ύποπτος πραγματοποιούσε αρκετούς επικίνδυνους ελιγμούς με υψηλή ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τα περιπολικά της αστυνομίας να υποχωρήσουν για την ασφάλεια των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο το ελικόπτερο μπορούσε να συνεχίσει από απόσταση την «καταδίωξη», επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο τον κλέφτη της Rolls να εισέλθει σε αστικό περιβάλλον με αρκετή κίνηση και κατά συνέπεια μικρότερη ταχύτητα κίνησης.


Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, ο κλέφτης ήθελε απεγνωσμένα να δραπετεύσει, περνώντας από πολυσύχναστους δρόμους και ήρθε σε επαφή με κάμποσα αυτοκίνητα. Στην αρχή φαινόταν να μην ξέρει που θέλει να πάει, αλλά τελικά έκανε την καλύτερη κίνηση, στα πρότυπα του video game Grand Theft Auto. Κρύφτηκε κάτω από μία γέφυρα/τούνελ με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να χάσει την οπτική επαφή.


Όπως αποδείχθηκε τελικά, ο κλέφτης έκανε κίνηση ματ στην αστυνομία, καθώς κάτω από τη γέφυρα/τούνελ υπάρχουν πολλά γκαράζ με πολλές εισόδους και εξόδους. Τελικά, η αστυνομία δεν μπόρεσε να εντοπίσει ούτε τον κλέφτη, αλλά ούτε και την Rolls-Royce, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η καταδίωξη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)