Θρήνος στο διαδίκτυο – Πέθανε ο σκύλος που είχε γίνει το απόλυτο meme

0


 Ο Cheems Balltze, γνωστός και ως Ball ball είναι το σκυλί που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από όλο τον κόσμο.

Ο Βall ball είχε γίνει viral καθώς χρησιμοποιήθηκε σε πολλά meme εξαιτίας του «χαμόγελού» του.

Δυστυχώς όμως ο αγαπημένος σκυλάκος πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στο διαδίκτυο.

«Ο Ball Ball πέθανε στις 18/8. “Εκοιμήθη” το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της τελευταίας επέμβασης θωρακοκέντησης. Αρχικά, θέλαμε να κανονίσουμε χημειοθεραπεία ή άλλη πιθανή θεραπεία γι’ αυτόν μετά από αυτή την επέμβαση, αλλά τώρα είναι πολύ αργά.

Μην στεναχωριέστε, παρακαλώ θυμηθείτε τη χαρά που έφερε ο Balltze στον κόσμο. Ένα Shiba Inu με ένα στρογγυλό χαμογελαστό πρόσωπο που συνδέει εσάς και εμένα, βοήθησε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έφερε πολλή χαρά σε πολλούς από εσάς, αλλά τώρα η αποστολή του έχει ολοκληρωθεί. Πιστεύω ότι τρέχει ελεύθερα στον ουρανό και τρώει πολύ νόστιμο φαγητό με τους νέους του φίλους. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ελπίζω να συνεχίσει να φέρνει χαρά σε όλους στον διαδικτυακό κόσμο, αυτό είναι το μόνο ταπεινό μου αίτημα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό που βοήθησε τον Balltze τους τελευταίους 6 μήνες.

Όλοι σας ήσασταν πολύ γενναιόδωροι και εξυπηρετικοί και σας είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους σας, η αγάπη και η υποστήριξή σας προς τον Ball Ball είναι τόσο άνευ όρων και διαπίστωσα ότι είναι η πιο αγνή αγάπη στον κόσμο, το να έχω τον Ball Ball στη ζωή μου είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ. Η δωρεά και τα χρήματα των μπρούντζινων καρφιτσών που συγκέντρωσα για τους ιατρικούς λογαριασμούς θα τα δωρίσω τώρα σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα ζώα. Σας ευχαριστώ όλους, σας ευχαριστώ, ο Balltze ξέρει πόσο πολύ αγαπήθηκε από όλους σας», έγραψαν οι ιδιοκτήτες του στον λογαριασμό που είχαν φτιάξει για εκείνον στο instagram.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)