Ο δήμος Νεάπολης στέλνει βοήθεια και τους ζητούν διόδια στην Εγνατία...

0

 
Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών  Σίμος Δανιηλίδης με αφορμή την αποστολή στην Αλεξανδρούπολη καδοπλυντηρίου του δήμου προκειμένου να λειτουργήσει ως κινητή αποθήκη νερού για να προμηθεύει τα πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή...

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά οι διοικούντες την Εγνατία Οδό ΑΕ απαιτούν από τους οδηγούς δημοτικών οχημάτων τα οποία φέρουν τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί πινακίδες του δημοσίου να καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος τονίζει: «Προφανώς, οι υπεύθυνοι της Εγνατίας Οδού κρίνουν σημαντικότερο αυτή τη στιγμή να πληρωθεί ένα ακόμη αντίτιμο διοδίων από την τσέπη εργαζομένων και εθελοντών από την ίδια την πράξη όσων διαθέτουν προσωπικό χρόνο και διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα για να σώσουν τη χώρα από τις φλόγες. 

Η διοίκηση της «Εγνατία Οδός Α.Ε» θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της και να υιοθετήσει στο εξής την ατέλεια για τα οχήματα του δημοσίου που έχουν επιστρατευτεί για να συνδράμουν στην κατάσβεση των πύρινων μετώπων ανά την Ελλάδα. 


Αλλιώς εκτίθενται ανεπανόρθωτα τόσο απέναντι στον ελληνικό λαό που καταβάλλει καθημερινά κανονικά το αντίτιμο στους σταθμούς των διοδίων και θα πρέπει να λογοδοτήσουν τόσο σε αυτόν όσο και στην ηγεσία του υπουργείου Υποδομών».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)