Κλείδωσε μετανάστες σε τρέιλερ φορτηγού και καλεί σε πογκρόμ...

0


 Βγήκε παγανιά στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης να μαζέψει μετανάστες και πρόσφυγες, δημοσιεύοντας μάλιστα στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τη λεία του, «25 κομμάτια», όπως λέει, πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους έχει κλειδώσει στοιβαγμένους στο κλειστό τρέιλερ του οχήματός του, στοιβαγμένους σαν σαρδέλες...

Πρόκειται για επαγγελματία της περιοχής (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση της «Εφ.Συν.», ο οποίος παριστάνει το σερίφη, απαγάγοντας και φυλακίζοντας πρόσφυγες και μετανάστες και δημοσιοποιώντας βίντεο με τις παράνομες πράξεις του. Στο βίντεο, ακούγεται ο ίδιος σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα βίας να κατηγορεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ότι «θα μας κάψουνε» και να παρακινεί και άλλους σε ρατσιστικό πογκρόμ, καλώντας τους να οργανωθούν και να τον μιμηθούν.

«Κοιμόμαστε! Μια βόλτα από τη Χηλή μέχρι Σκοπό Βολής έχω φορτώσει 25 κομμάτια έχω εδώ μέσα στο τρέιλερ. Ανοιξε λίγο. 25 κομμάτια. Ανοιξε λίγο το σύρμα. Θα μας κάψουν αυτοί ρε πούστη, θα μας κάψον αυτοί. Ωπ, βλέπετε; 215 κομμάτια τα μπάσταρδα. Εχει γεμίσει όλο το βουνό, παιδιά. Ολο το βουνό έχει γεμίσει γαμώ την τρέλα τους ρε πούστη. Αυτοί είναι ορκισμένοι, άσε, γάμησέ το, αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουνε. Γεμάτα τα πουρνάρια. Γεμάτα τα πουρνάρια, παντού, αυτό σας λέω παιδιά. Οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε. Θα μας κάψουνε, αυτό σας λέω μόνο», ακούγεται να λέει στο ρατσιστικό βίντεο της ντροπής, την ώρα που ζητά από κάποιον να ανοίξει το τρέιλερ για να φανούν τα τρομαγμένα πρόσωπα των φυλακισμένων θυμάτων του.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)