Το βίντεο της ντροπής – «Να ζητήσει άμεσα συγγνώμη η ΕΡΤ για αυτή την αθλιότητα»

0


 Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέργιος Καλπάκης, με ανάρτησή του επέκρινε με σφοδρότητα την ΕΡΤ, παρουσιάστρια της οποίας, υπέπεσε σε σοβαρότατο ολίσθημα, αναφερόμενη στην πυρκαγιά του Έβρου.

«Το μόνο ευχάριστο, λοιπόν, είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή, πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς», είπε επακριβώς για τους απανθρακωμένους μετανάστες και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

«Αυτή η ανατριχιαστική φράση ακούστηκε σήμερα το μεσημέρι από παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ News. Για την ΕΡΤ των κυρίων Ζούλα και Μητσοτάκη οι 18 νεκροί στο δάσος της Δαδιάς δεν ήταν ανθρώπινες απώλειες;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ.Καλπάκης.

Και πρόσθεσε καλώντας την ΕΡΤ να ζητήσει τουλάχιστον ένα συγγνώμη: «Δεν υπάρχουν λόγια. Το λιγότερο που οφείλει να κάνει η δημόσια τηλεόραση είναι να ζητήσει άμεσα συγγνώμη για αυτή την αθλιότητα. Καμιά ανθρώπινη ζωή δεν μετράει λιγότερο από άλλες. Η οδύνη και η συμπόνια δεν έχουν εθνικότητα. Τουλάχιστον, αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα, ας κρατήσουμε ζωντανό τον ανθρωπισμό μας».

  • Η σχετική ανάρτηση με το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)