«Κολλημένη» πάνω από τα 2 ευρώ η βενζίνη...

0


 «Φωτιά» έχουν πάρει οι αντλίες στα πρατήρια καυσίμων με την επιστροφή των παραθεριστών από τις άδειές τους, με το καλοκαίρι να κλείνει με την τιμή της βενζίνης σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ ανά λίτρο στα περισσότερα βενζινάδικα της Αττικής.


Η τιμή του υγρού καυσίμου κίνησης ακολουθεί... ανοδική πορεία καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και η καθημερινότητα στην Αθήνα διαμορφώνεται από τους ιδιότυπους ρυθμούς της κρίσης ακρίβειας που έχει ταρακουνήσει την Ελλάδα.


Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης, η μέση τιμή της αμόλυβδης 95 οκτανίων ήταν σήμερα στην Αττική 1,993, ενώ οι χαμηλότερη και υψηλότερη τιμή 1,868 και 2,068 ευρώ αντίστοιχα.


Από την άλλη, η μέση τιμή της 100άρας διαμορφώθηκε 2,162, ενώ η χαμηλότερη και η υψηλότερη είναι 2,036 και 2,345 ευρώ αντίστοιχα.

H μέση τιμή του πετρελαίου και του υγραερίου κίνησης διαμορφώθηκε στα 1,763 και 1,083 ευρώ.


Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η περιπέτεια με τις ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και καύσιμα έχει μέλλον ακόμα και οι πολιτικές στήριξης της κυβέρνησης κάθε άλλο παρά ανακουφίζουν το λαίκό εισόδημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)