Εκτός ελέγχου ο Μητσοτάκης, κάνει ανέμελος τα μπάνια του στο Μαράθι!

0

 
Πριν από λίγες ώρες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, «αποκεφαλίστηκε» διότι έκανε διακοπές την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, σύμφωνα με την δικαιολογία του Μαξίμου.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Καθημερινή», η οποία μάλιστα στην συγκεκριμένη αναφορά έγραφε το εξής:..

Σαν να μην τρέχει τίποτα


»Ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών»! 


Το άρθρο λοιπόν που οδήγησε στην καρατόμηση Μηταράκη, ισχυριζόταν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά την δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, ακύρωσε τις διακοπές του λόγω των πυρκαγιών!


Το newsbreak.gr όμως, αποδεικνύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Μαράθι, όπου ανέμελος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, παρά τους ανωτέρω ισχυρισμούς…


Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί σήμερα το πρωί στις 9:56, στην αγαπημένη παραλία του πρωθυπουργού.


Πρόκειται για τον ορισμό της εξαπάτησης, αλλά και της καθεστωτικής αντίληψης. 


Τα ΜΜΕ παρουσίαζαν τον Μητσοτάκη ως τον... ήρωα πρωθυπουργό, που ενώ χρειαζόταν ξεκούραση, προτίμησε να μείνει στην Αθήνα για να συντονίσει το έργο της κυβέρνησης λόγω των πυρκαγιών, ενώ την ίδια στιγμή ο υπουργός του «αποκεφαλιζόταν» για τρεις ημέρες διακοπές, ενώ και ο περιφερειάρχης Αττικής πιθανότατα απομακρύνεται, λόγω ενός ζεϊμπέκικου.


Εάν στην Ελλάδα η δημοκρατία λειτουργούσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υπέβαλε σήμερα κιόλας την παραίτηση του, μετά από την συγκεκριμένη αποκάλυψη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)