Πόσο πήγε η προεκλογική διαφήμιση;...

0

 
Κάποιες ημέρες το να βρεις στη σελίδα σου στο facebook κάποια ανάρτηση από φίλο –διαδικτυακό ή πραγματικό– θέλει υπομονή και τύχη. Πολλοί γνωστοί έχουν χαθεί –και όχι επειδή δεν ανεβάζουν κείμενα ή φωτογραφίες τους. 

Η πλατφόρμα κατακλύζεται από...

χορηγούμενες αναρτήσεις και από αυτές που έχουν την ένδειξη «προτείνεται για εσάς». Από ποιον προτείνεται και γιατί τόσες πολλές ετερόκλιτες προτάσεις; Στις οποίες βλέπουμε από ξένες γελοιογραφίες μέχρι παλιές φωτογραφίες, από αναμνήσεις για το Χόλιγουντ έως ταξιδιωτικές προτάσεις, από τσιτάτα της παγκόσμιας λογοτεχνίας έως σελίδες για το αυτοκίνητο. Σκρολάρεις και η αναλογία είναι 4-5 συνεχείς χορηγούμενες ή προτεινόμενες και μια-δυο αναρτήσεις που κάτι σου λένε. 

Δεν ξεχνάμε ότι στις δυο προεκλογικές περιόδους (κυρίως στην πρώτη) οι χορηγούμενες από υποψήφιους και κόμματα ήταν πάρα πολλές. Και σε αυτές υπήρχε πάντα η πληροφορία ποιος τις πλήρωνε. Σιγά το έξοδο, θα πείτε. 


Η προβολή στο fb είναι πάντα προσιτή οικονομικά. Σημασία έχει να μάθουμε πόσα δόθηκαν για τις «πληρωμένες» προεκλογικές διαφημίσεις στα παραδοσιακά ΜΜΕ και όπου αλλού...


harddog-sport.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)