Άγριες αποδοκιμασίες στον Μπακογιάννη στο πάρκο Δρακόπουλου...

0

 
Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν χθες διαδηλωτές τον Κώστα Μπακογιάννη στο πάρκο Δρακόπουλου, φωνάζοντας συνθήματα όπως «από το Δρακόπουλο μέχρι τον λόφο Στρέφη, με τίποτα δεν γίνεται του δήμαρχου το κέφι» και «το πάρκο Δρακόπουλου ελεύθερο θα μείνει, τσιφλίκι κανενός δεν πρόκειται να γίνει». 


Προς... απάντηση στα συνθήματα ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε από τον κόσμο που είχε πάει να τον υποστηρίξει να αρχίσει τα χειροκροτήματα. Αυτοί που είχαν πάει για να κάνουν το φόντο του Μπακογιάννη ήταν άτομα της ασφάλειας που τον φυλάνε στο δημαρχείο όταν γίνονται συνεδριάσεις, υπάλληλοι του δήμου, όπως επιστάτες, στελέχη και μέλη του κόμματος που δεν έχουν σχέση με την περιοχή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι γέμισε ο δρόμος της Πατησίων με παραπάνω αυτοκίνητα για να φύγουν οι παρευρισκόμενοι που επιτέλεσαν το καθήκον.

Η παραμονή του Κώστα Μπακογιάννη στο πάρκο Δρακόπουλου ήταν σύντομη αφού μετά το γιουχάρισμα και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να μπούνε μέσα γιατί ο κόσμος είχε αποκλείσει τον χώρο με συγκέντρωσή του, ο ίδιος αποχώρησε.

Οι κάτοικοι είχαν από νωρίς μαζική συγκέντρωση με πλακάτ, πανό και συνθήματα όπως: «Σε κάθε τους ανάπλαση δεν μένει ούτε δέντρο μόνο τους τουρίστες θέλουνε στο κέντρο - Το πράσινο ανήκει σε όλη την κοινωνία και όχι στους εργολάβους και την αστυνομία».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η δημοτική αρχή κίνησε διαδικασίες για μήνυση σε βάρος κατοίκων που αντιστέκονται στην τσιμεντοποίηση του πάρκου Δρακόπουλου στα Άνω Πατήσια.
Μετά και την εκκίνηση της διαδικασίας για μηνύσεις στους κατοίκους που αντιδρούν στους σχεδιασμούς του Μπακογιάννη, και χωρίς να πει λέξη για την πολύχρονη εγκατάλειψη του πάρκου Δρακόπουλου και των ιστορικών κτηρίων του, ο δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για τραμπούκικες επιθέσεις, ενώ βάφτισε «κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου» τον «κομματικό του στρατό» που κατέβασε με πούλμαν στο πάρκο Δρακοπούλου...

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)