Η κραυγή του ροδιακού Τύπου...

0

 
Την απόγνωση των συμπολιτών τους αποτυπώνουν οι εφημερίδες της Ρόδου, οι οποίες την Κυριακή, έκτη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς στο νησί, εκφράζονται με την ίδια κραυγή: «Η Ρόδος εάλω!» Η Ροδιακή κυκλοφόρησε με αυτόν τον πρωτοσέλιδο τίτλο, ενώ η Δημοκρατική επαναλαμβάνει το «Η Ρόδος εάλω!» στη... διαδικτυακή της έκδοση. Είχαν προηγηθεί δραματικά πρωτοσέλιδα, όπως εκείνο της Ροδιακής την Παρασκευή που είχε τίτλο «Δάκρυσε όλη η Ρόδος από τη καταστροφή!»


Εν τω μεταξύ, ανήγγειλε την πρόθεσή του να παραιτηθεί  ο περιφερειακός σύμβουλος Θωμάς Σωτρίλλης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαχείριση της πυρκαγιάς, δηλώνοντας ότι «Εμείς οι απλοί ασυντόνιστοι εθελοντές καταφέραμε με αξιοπρέπεια να φροντίσουμε όλους τους φιλοξενούμενους παραθεριστές».
Σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο περιφερειακός σύμβουλος αναφέρει: 

«Ζωή σε όλους μας. Έπεσε αυλαία για την ναυαρχίδα ΡΟΔΟΣ. Άξιοι οι αξιωματούχοι του επιτελικού κράτους που πέτυχαν χωρίς ανθρώπινες απώλειες την βύθιση της. με τέλειο συντονισμό. Εμείς οι απλοί ασυντόνιστοι εθελοντές καταφέραμε με αξιοπρέπεια να φροντίσουμε όλους τους φιλοξενούμενους παραθεριστές με φροντίδα για σίτιση και ύπνο. 

Αισθάνομαι υπερήφανος για όλους τους απλούς πολίτες που φρόντισαν την βελτίωση της παραμονής των. Κάποιοι όμως πρέπει να ντρέπονται για ότι συνέβη. Ας μην περιμένουν τις εκλογές. Η αξιοπρέπεια της παραίτησης είναι το ζητούμενο. 

Προσωπικά θα υποβάλω την παραίτησή μου από το Περιφ. Συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Και ας μην αρχίσουν κάποιοι ότι είναι το τέλος της θητείας. Έχω προηγούμενο»...

harddog-sport.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)