Πάλι έχουν πρόβλημα με τις διακοπές του Τσίπρα;...

0

 
Περισσεύουν τα πικρόχολα σχόλια σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και στον περίεργο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κάνει τρεις εβδομάδες διακοπές με την οικογένειά του εκτός Ελλάδας. 

Μάλιστα, αρκετοί έχουν αρχίσει να... παρομοιάζουν τον απελθόντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, πως ως γνωστόν κάνει διακοπές από… Το 2009! Αιτία η απόφαση του προέδρου του ΣυΡιζΑ να κάνει ένα οδοιπορικό με την οιογένειά του στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με άλλα λόγια, ακόμη και τώρα που δεν κρατάει το τιμόνι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Τσίπρας εμφανίζεται να ενοχλεί ορισμένους οι οποίοι σχεδόν τον εγκαλούν μεγάλων επειδή αποφάσισε, για πρώτη φορά έπειτα από 10 χρόνια, να χαρεί λίγο παραπάνω τα παιδιά του αυτό το καλοκαίρι, απαλλαγμένος από τα προεδρικά του καθήκοντα. 


Φαίνεται, λοιπόν, πως είτε κάποιοι φοβούνται ακόμη τον Τσίπρα, είτε τους έχει γίνει συνήθειο να τον κατακρίνουν ακόμη και για τον τρόπο που επιλέγει να κάνει διακοπές. Πάντως, για την ιστορία, η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τα δημοσιεύματα των περασμένων ημερών που παρουσιάζουν τον απελθόντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είχε διέλθει ήδη από την περασμένη εβδομάδα τον Ατλαντικό, είναι ψευδή. 


Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ακόμη μεταξύ Κυψέλης και Σουνίου και το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, μετά τη λήξη των εργασιών της Βουλης...


matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)