Χάος εξαιτίας της ανικανότητας του επιτελικού θιάσου Μητσοτάκη

0


 Στο έλεος των πυρκαγιών βρίσκεται η χώρα για ακόμη μια ημέρα, με τις αναζωπυρώσεις να εξελίσσονται σε πραγματικό εφιάλτη για τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές που επιχειρούν αδιάκοπα αλλά και νέες, σοκαριστικές φωτιές να θέτουν σε κόκκινο συναγερμό τον κρατικό μηχανισμό.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εκκένωση της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, λόγω της πύρινης μανίας που βρίσκεται εκτός ελέγχου στην περιοχή και έχει προκαλέσει μέχρι και εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών. Το Λιμενικό συντονίζει τις προσπάθειες για να απομακρυνθούν όλοι με ασφάλεια.

Οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου έφυγαν με αυτοκίνητα προς Βόλο, με βάρκες άλλων πολιτών αλλά και με σκάφη διασωστών που επιστράτευσε το Λιμενικό για την ασφαλή εκκένωση της περιοχής, λόγω της ανεξέλεγκτης φωτιάς που καίει εκεί σήμερα (27.7.2023) Πέμπτη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά πλησιάζει απειλητικά το λιμάνι της περιοχής ενώ ο φόβος των πολιτών εντείνεται από τις απανωτές εκρήξεις που ακούγονται από την αποθήκη πυρομαχικών 6 χιλιόμετρα μακριά από την 111 Πτέρυγα Μάχη της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)