«Ακραία η "γύμνια" του κρατικού μηχανισμού»...

0

 
«Εδώ και δυο μέρες εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ οργανωμένα ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες στο πλευρό του λαού. Από προχθές μέχρι και σήμερα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, πολλοί από αυτούς εκπαιδευμένοι σε εθελοντικές ομάδες της Πυροσβεστικής και στις εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας των δήμων τους, βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα» αναφέρει ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής (ΚΟΑ) του ΚΚΕ...

«Τα φαινόμενα αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα», επισημαίνει μεταξύ άλλων. «Η συνέχειά τους αποδεικνύει και τη συνέχεια ενός κράτους επιλεκτικά ανίκανου για την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών, του λαού και της νεολαίας, που είναι εχθρικό απέναντί τους, όμως είναι "πανταχού παρών" και πάντα έτοιμο να υπερασπιστεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων».


Και καταλήγει:


«Το "φτάνει πια" που ακούγεται ξανά στις πυρόπληκτες περιοχές, μπαίνουμε και τώρα μπροστά για να μετατραπεί σε αγωνιστικές διεκδικήσεις όλου του εργατικού - λαϊκού κινήματος στην Αττική, ακόμα πιο αποφασιστικά και με στόχο να ανατραπεί η εγκληματική πολιτική που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα της. Ή τα κέρδη τους ή οι ανάγκες μας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)