Άναψε φωτιές ο Γιώργος Τσίπρας: Βλέπει κίνδυνο διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ

0


 Τα όργανα έχουν ήδη αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ημέρα που ανακοίνωσε την παραίτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην επόμενη μέρα της Κουμουνδούρου αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο διάσπασης.

Όταν ρωτήθηκε εάν φοβάται τη διάσπαση του κόμματος, απάντησε: «Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση κα ηγεσία, τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος. Ο κίνδυνος αυτός αντικειμενικά υπάρχει αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος» και σημείωσε ότι «πρέπει να διατηρηθούμε ενιαίοι».


Για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας κάτι νέο, σχολίασε ότι δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.


«Νομίζω ότι είχε δεκαπλάσιες δυνατότητες και όπλα να κάνει αυτό το πράγμα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή να γίνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι άλλο και αυτό δεν έγινε. Εννοώ ότι δεν έγινε σε πολύ καλύτερους όρους. Έχει τέτοιο μέγεθος ο Αλέξης Τσίπρας, που νομίζω θα αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)