Λάρισα: Εργαζόμενος υπέστη ηλεκτροπληξία στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

newstik
0

 
Ένας άνδρας υπέστη εργατικό ατύχημα την περασμένη Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ειδικότερα στον χώρο των μαγειρείων όπου χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα.

Το συμβάν έγινε το προχθές το μεσημέρι με τον 65χρονο να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου αφού αρχικά πήγε στα επείγοντα.

Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr ο κ. Κώστας Λαρίσης, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΛ και Γενικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ο 65χρονος εργαζόμενος: «στην προσπάθειά του να ελέγξει την θερμοκρασία σε θερμαινόμενη συσκευή μπεν μαρί χτυπήθηκε από το ρεύμα, πιθανότατα υπήρχε μια διαρροή ρεύματος στην εν λόγω συσκευή και εκτινάχθηκαν τα χέρια του εκείνη την στιγμή. Μίλησα με τον ίδιο καθώς πήγα να τον επισκεφθώ μετά το περιστατικό και μου είπε πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχε γίνει, εν συνέχεια ένιωσε κάποιες αρρυθμίες και πήγε στα επείγοντα. Όσο γνωρίζω ο άνθρωπος είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο ακόμη νοσηλεύεται».

Συμπληρώνοντας ο κ. Λαρίσης σημείωσε: «Σαν σωματείο μαζί με τους γιατρούς θα δούμε το θέμα διότι έχουμε πληροφορηθεί πως υπάρχουν και κάποια άλλα προβλήματα στα μαγειρεία, όπως σκουριασμένα καζάνια και θα εκδώσουμε σύντομα μια ανακοίνωση διότι θα πρέπει να λυθούν όσα θέματα υπάρχουν, έτσι ώστε να αποφευχθούν και άλλα παρόμοια περιστατικά

onlarissa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)