Η διώρυγα της Κορίνθου άνοιξε ξανά για το καλοκαίρι - Δείτε φωτογραφίες

newstik
0

 


Η διώρυγα της Κορίνθου άνοιξε ξανά για το καλοκαίρι - Δείτε φωτογραφίες

Άνοιξε και επαναλειτουργεί από σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου η διώρυγα της Κορίνθου, η οποία παρέμενε κλειστή εξαιτίας των εργασιών αποκατάστασης ύστερα από τα φαινόμενα κατολισθήσεων.

Όπως ανακοίνωσε η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου, οι εργασίες αποκατάστασης είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα των εργασιών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, η Διώρυγα θα είναι διαθέσιμη για τη ναυσιπλοΐα από την 1η Ιουνίου 2023 έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2023. Από την 1η Οκτωβρίου οι εργασίες θα μπουν στο τελικό στάδιο  και εκτιμάται ότι τον Φεβρουάριο του 2024 η Διώρυγα θα επανέλθει σε κανονική 24ωρη λειτουργία.

Επιπρόσθετα από την 1η Ιουνίου θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (www.corinthcanal.com) οι νέες ηλεκτρονικές  υπηρεσίες της Διώρυγας, όπου θα παρέχεται η  δυνατότητα Υπολογισμού των τελών διέλευσης, η δυνατότητα  Ηλεκτρονικής Αναγγελίας άφιξης και τέλος η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος Pay By Link.

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)