Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό!


 Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, χθες Τετάρτη, με θύματα δύο άντρες. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες (από Καλάσνικοφ μέσα από διερχόμενο μαύρο τζιπ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε αργότερα καμένο στον Σκαραμαγκά), ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις, εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας έναν δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες. Εικάζεται ότι προσπάθησε να διαφύγει και οι εκτελεστές του έδωσαν εκεί τη χαριστική βολή.


Οι νεκροί είναι ο Δ.Μ. και ο Β.Ρ. με τον τελευταίο, να είναι «γνωστός» (στις Αρχές) για τη συμμετοχή του σε ομάδες εκβιαστών, ενώ είχε κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία (φέρεται να είχε συμμετοχή στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου).


Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


Σύμφωνα με το ethnos.gr τα θύματα ήταν γνωστά στη νύχτα και είχαν… πάρε-δώσε με την αστυνομία, ενώ η μεταξύ τους σχέση ήταν γαμπρός με πεθερό.


Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.