Κορυδαλλός: Τρεις μήνες γνώριζε η ΕΛ.ΑΣ. το συμβόλαιο θανάτου

 
Με περισσότερες από 50 σφαίρες «γάζωσαν» οι δράστες τους δύο άνδρες σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό χθες το βράδυ, σκορπώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει την εκτέλεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της λεγόμενης «Greek Mafia», καθώς η σχέση των θυμάτων με κυκλώματα της νύχτας, αλλά και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε το χτύπημα, παραπέμπει σε «συμβόλαιο θανάτου». Σύμφωνα δε με το MEGA, η αστυνομία είχε ενημερώσεις από ανθρώπους της νύχτας εδώ και τρεις μήνες πως πρόκειται να γίνει δολοφονική επίθεση εναντίον τους και ειδικά του 38χρονου, καθώς είχε κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις.

Τον ανθρωποκυνηγητό της ελληνικής αστυνομίας για τον εντοπισμό των εκτελεστών βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που ως θύματα έχουν ταυτοποιηθεί ο 38χρονος Βασίλης Ρουμπέτης, γνωστός με το προσωνύμιο «Ράμπο» και «ταρίφας» και ο 31χρονος Διονύσης Μουζακίτης, γαμπρός και συνοδηγός του πρώτου, με τις μέχρι στιγμής έρευνες να οδηγούν στο συμπέρασμα πως κύριος στόχος ήταν ο 38χρονος.

Ο Ρουμπέτης είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός οπαδού του Παναθηναϊκού το 2007, ενώ ο Μουζακίτης είχε μπει στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. για συμμετοχή του σε ομάδα ανθρώπου της υποκόσμου.

www.newsbreak.gr/