Ούτε που μπορούμε να φανταστούμε τι έρχεται…


 Ποια κανάλια, ποιες εφημερίδες και ποια sites της λίστας Πέτσα έπαιξαν την ευθεία απειλή – βγαλμένη από τη δεκαετία του ’60 των Μαυρογιαλούρων της προδικτατορικής ΕΡΕ – της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ροδόπη; 


Ποιοι δημοσιογράφοι της ζήτησαν εξηγήσεις για τον ωμό αυτόν εκβιασμό που... παραβιάζει οτιδήποτε γνωρίζουμε, οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κεκτημένο σχετικά με τη διενέργεια των εκλογών; Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτό το είχε πει ο μπατζανάκης του κουμπάρου του Τσίπρα; Θα μιλάγαμε μέχρι τις εκλογές και η ΝΔ θα έβγαινε με 51%.

*** «Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. {…} Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε η μεγαλύτερη αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη στους κατοίκους μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης. Αρχικά νόμιζα ότι κάτι δεν άκουσα καλά, κάποιος έχει πειράξει το βίντεο, όμως, όχι, ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

*** Κι αν νομίζετε πως τα παραπάνω αποτελούν προσωπική γραμμή της Ντόρας Μπακογιάννη, σας ενημερώνω πως κάνετε λάθος. Τα ίδια, πάνω κάτω, είπε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην ίδια περιοδεία και όπως γνωρίζετε και γνωρίζει καλά και ο ίδιος, ο κ. Στυλιανίδης δεν έχει κανένα ισχυρό πολιτικό βάρος ώστε να έχει το δικαίωμα να έχει προσωπική γραμμή. Είπε τα ίδια με την Ντόρα Μπακογιάννη γιατί αυτή ακριβώς ήταν η γραμμή από την Πειραιώς. Τέλος.

*** Η Σοφία Βούλτεψη έδειξε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ μια φωτοτυπία που παίζουν τα πληρωμένα ή απλήρωτα, δεν ξέρω, τρολ της Νέας Δημοκρατίας ως φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Για κακή της τύχη, όμως, δίπλα της ήταν ο Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει ο άνθρωπος τουρκικά και την έκανε ρεζίλι, καθώς πρόκειται για τουρκικό δημοσίευμα και τίποτα παραπάνω.

Εν τω μεταξύ αν ψάξετε, το εν λόγω δημοσίευμα παίζει από το 2012 και έρχεται κατά καιρούς στην επιφάνεια, όταν σηκώνεται για οποιονδήποτε λόγο το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Δημοσιογράφος, μην ξεχνιόμαστε, η Σοφία...

Η Ντάμα

documentonews.gr