Νέα ευρωπαϊκή ομάδα θέλουν οι Σαουδάραβες - Πρόταση στην Μαρσέιγ


 Μετά τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές στο στόχαστρο των Σαουδαράβων μπαίνει και μια ευρωπαϊκή ομάδα. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, fund από τη αραβική χώρα έχει θέσει στόχο την απόκτηση της Μαρσέιγ.

Μάλιστα, φέρεται ήδη να έχει στείλει αντιπροσώπους στη Γαλλία για να εκφράσουν το ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της, και να διαπιστώσει ξεκάθαρα εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει η αγορά αυτή.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ένας Γάλλος δημοσιογράφος η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο είναι μειωμένη καθώς τα χρήματα τα οποία αξιώνει ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας είναι αρκετά υψηλά.

"Οι Σαουδάραβες δεν είναι ηλίθιοι. Ο κόσμος νομίζει ότι επειδή έχουν χρήματα, θα βάλουν πολλά λεφτά σε μία εξαγορά, ότι θα εξαγοράσουν τα πάντα, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αναμφίβολα, θα αγοράσουν μία ομάδα στην Ευρώπη. Όμως με αυτά που ζητάει το αφεντικό της Μαρσέιγ, κανείς δεν θα αγοράσει τον σύλλογο σε αυτήν την τιμή. Επαναλαμβάνω, δεν είναι ηλίθιοι. Αν ο ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ νομίζει ότι μπορεί να πουλήσει τον σύλλογο για... εκατομμύρια εκατομμυρίων, κανείς δεν θα αγοράσει», αναφέρει ο Ρομέν Μολινά μεταφέροντας το ρεπορτάζ του αλλά και ταυτόχρονα το σχόλιό του για το ενδεχόμενο αγοράς της Μαρσέιγ.