Ο κυρίαρχος λόγος που ο κόσμος εγκαταλείπει το Android για το iPhone

newstik
0

 Μόλις τον περασμένο Μάιο, μια έρευνα της Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) έδειξε ότι ένας ανησυχητικός αριθμός χρηστών εγκαταλείπουν το 

Android για το iOS. Πλέον σε διευκρινιστικό report που έδωσε στη δημοσιότητα, αναφέρει ότι ένας από τους κύριους λόγους που ο κόσμος εγκαταλείπει το Android για το iOS είναι ότι έχουν συγκεκριμένα προβλήματα με τα smartphones τους αυτοί που απάντησαν στην έρευνα. Η CIRP εξηγεί σχετικά:

Prior Phone problems: Είναι η κατηγορία στην οποία το παλαιό τηλέφωνο δεν τους εξυπηρετούσε, επειδή ήταν αρκετών χρονών, ήθελε επιδιόρθωση ή είχε προβλήματα που επηρέαζαν την εμπειρία.

Να πως η CIRP εξηγεί τις άλλες τρεις κατηγορίες:

Νέα χαρακτηριστικά: Πρόκειται για χρήστες που ήθελαν νέους τρόπους χρήσης του smartphone, όπως καλύτερη κάμερα, βελτιωμένες επιλογές αξεσουάρ και καλύτερο UI.

Κόστος: Μπορούσαν να ξοδέψουν λιγότερα σε ένα νέο iPhone από το αναμενόμενο ή από ένα παραπλήσιο σε χαρακτηριστικά Android smartphone.

Community Connecting: Ήθελαν ένα smartphone το οποίο θα παρέχει καλό integration με την οικογένεια και τους γονείς, δηλαδή υπηρεσίες σαν το iMessage και το FaceTime στο iOS.

Η Google, όπως σχολιάζει στο androidauthority, και οι υπόλοιποι OEMs θα πρέπει να αντιληφθούν γιατί ο κόσμος αφήνει το Android και να προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το κλίμα.

techmaniacs.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)