Γαλάζιες και οι free press εφημερίδες...

0


 Η σύγκριση για τις κομματικές ισορροπίες στον παραδοσιακό Τύπο είναι «πολλά με λίγα». Πολλά τα φύλλα που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, λίγα εκείνα που στέκονται στο πλευρό τού ΣΥΡΙΖΑ –κάτι που φαίνεται με μια σύντομη ματιά στα... ημερήσια πρωτοσέλιδα, αλλά και σε εκείνα του Σαββατοκύριακου. 


Όμως και στα φύλλα που διατίθενται δωρεάν η κυριαρχία της κυβερνητικής παράταξης δεν είναι απλώς φανερή, είναι απόλυτη –τουλάχιστον στις τελευταίες εκδόσεις. Τέσσερα free press το τελευταίο Σάββατο δίνουν από την πλευρά τους την εκλογική μάχη, σαφώς με φιλοκυβερνητικό προσανατολισμό.


• Η θεσσαλονικιώτικη Καρφίτσα γράφει στον κύριο τίτλο της για «Γαλάζια πανστρατιά στη Θεσσαλονίκη», ενώ στον πλαγιότιτλο αναφέρει: «Νέα πολιτική παρέμβαση αναμένεται από τον Κώστα Καραμανλή στέλνοντας μήνυμα ενότητας εν όψει της κεντρικής ομιλίας του πρωθυπουργού στο λιμάνι».  


• Η Alpha Free Press με φόντο φωτογραφία τού Κυριάκου Μητσοτάκη γράφει για «Ψήφο σταθερότητας» και σημειώνει ότι «Η Ελλάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ από μία Κυβέρνηση, η οποία από τη μια θα μπορεί να εμπνεύσει ένα αίσθημα  σταθερότητας και από την άλλη να συνεχίσει την ανοδική πορεία που είχαμε στο διάστημα αυτό». 


• Η Today Free Press (ΤΒ) κυκλοφορεί με συνέντευξη του Άδωνη Γεωργιάδη, μεγάλη φωτογραφία του και με τίτλο: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάρει την αυτοδυναμία». 


• Η Hellenic Free  Press Mail δημοσιεύει στα δυο βασικά θέματά της δηλώσεις Μητσοτάκη και Δένδια, ενώ σε πρωτοσέλιδες προβολές κρατάει θετική στάση για την κυβέρνηση. Σε μία από αυτές αναφέρει την εκτίμηση της Feach ότι «Το πρόγραμμα σταθερότητας της Ελλάδας υπογραμμίζει τη βελτίωση των δημόσιων οικονομικών της»...  


harddog-sport.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)