Με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» οι ρεβάνς του Champions League

Ανώνυμος
0

 


Ίντερ-Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης με πολλές στοιχηματικές επιλογές 


Το ζευγάρι του τελικού του Champions League βγαίνει αυτή την εβδομάδα. Ίντερ-Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης. To Pamestoixima.gr προσφέρει και στους 2 ημιτελικούς την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Αύριο γίνεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν. Προβάδισμα για την πρόκριση έχουν αποκτήσει οι «νερατζούρι» μετά τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό με νίκη ή ισοπαλία ή ήττα με 1 γκολ διαφορά.

Η Μίλαν θα κυνηγήσει την ανατροπή στην κοινή έδρα τους με γηπεδούχο αυτή τη φορά την Ίντερ. Στα Κύπελλα Ευρώπης δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ, επομένως η Μίλαν χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά για να πάει το ματς στην παράταση ή με 3 και πάνω για να περάσει στον τελικό.

Μεγάλο ματς Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ την Τετάρτη

Την Τετάρτη γίνεται ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ισόπαλη με 1-1 τελείωσε η πρώτη αναμέτρησή τους στη Μαδρίτη. Όποια επικρατήσει στη ρεβάνς θα κλείσει εισιτήριο για τον τελικό της 10ης Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη. Νέα ισοπαλία θα στείλει τις 2 ομάδες στην παράταση. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι φαβορί για τη νίκη, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποδείξει ότι στο Champions League μπορεί να πάρει την πρόκριση σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές με σούπερ αποδόσεις τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια των ημιτελικών του Champions League.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μία σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

 Pamestoixima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)