Πράσινους αποστάτες αναζητεί ο Κυριάκος!

 
Ανοιχτό κάλεσμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ απευθύνει πλέον το κόμμα Μητσοτάκη, εξηγώντας επακριβώς για ποιον λόγο αρνήθηκε πεισματικά να πάρει πράσινα στελέχη και υποψήφιους πριν τις εκλογές.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου, για τον οποίο στενός συνεργάτης του Κυριάκου είπε ξεκάθαρα: «Τι να τον κάνουμε εδώ; Να μας πιάσει μία έδρα; Στο ΠΑΣΟΚ τον θέλουμε για να μας την φέρει έτοιμη»!

Το προσκλητήριο λοιπόν μέσω Κυριάκου, Σκέρτσου και όχι μόνο, δείχνει πολλά.

Ο Κυριάκος έχει αντιληφθεί πλέον ότι ο Ανδρουλάκης όχι μόνο δεν θα συνεργαστεί μαζί του, αλλά θα κάνει τα πάντα για να τον κλείσει φυλακή.

Το θέμα του Κυριάκου λοιπόν δεν είναι μόνο πολιτικό, αλλά υπαρξιακό. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ πριν και μετά τις πρώτες εκλογές, ώστε να καταφέρει να το διαλύσει. Μαζεύοντας τα κομμάτια του στις δεύτερες εκλογές, για να κάνει κυβέρνηση εάν του βγαίνουν φυσικά οι αριθμοί.

Την αποστασία σε επίπεδο ψηφοφόρων δηλαδή, θα προσπαθήσει να την ολοκληρώσει με βουλευτές, μετά τις εκλογές.


Υπάρχει όμως άλλο ένα θέμα το οποίο επίσης έχει αντιληφθεί ο Μητσοτάκης. Ότι η Χαριλάου Τρικούπη έχει δώσει γραμμή να διαλυθούν κυριολεκτικά οι υποψήφιοι που γλυκοκοιτάζουν τον Κυριάκο. Στόχος του Ανδρουλάκη είναι να έχει μία συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα η οποία θα τον ακολουθήσει σε όποια απόφαση πάρει.


Γι’ αυτό και η αποστασία ψηφοφόρων, θεωρείται η ιδανικότερη ενέργεια αυτή τη στιγμή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.