Σπάει ρεκόρ ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου και μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες

Ανώνυμος

 


Πιστεύω ότι ο Bobi αξίζει αυτόν τον τίτλο του ρεκόρ Γκίνες και εγώ, ως ιδιοκτήτης του, έχω καθήκον να του δώσω ό,τι καλύτερο και να τον τιμήσω με κάθε τρόπο για αυτή την επιτυχία στη ζωή του σχολίασε ο Leonel.

Ο Bobi επιβεβαιώθηκε επίσημα ως ο γηραιότερος σκύλος που έχει καταγραφεί ποτέ από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες. Ο Bobi γεννήθηκε στην Πορτογαλία το 1992 και ζει με τον άνθρωπο Leonel Costa. Είναι 31 ετών!

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ευγνώμονες που έχουμε τον Bobi μαζί μας μετά από 30 χρόνια», δήλωσε ο Leonel. Ο Leonel πιστεύει ότι το να ζει ελεύθερος στη φύση, χωρίς να είναι δεμένος με αλυσίδες, και να τρέφεται με υγιεινή τροφή, εκτός από την αγάπη, βοήθησε τον Bobi να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

«Πιστεύω ότι ο Bobi αξίζει αυτόν τον τίτλο του ρεκόρ Γκίνες και εγώ, ως ιδιοκτήτης του, έχω καθήκον να του δώσω ό,τι καλύτερο και να τον τιμήσω με κάθε τρόπο για αυτή την επιτυχία στη ζωή του», συμπλήρωσε ο LeonelΤο τετράποδο που ζει στην περιοχή Λεϊρία της Πορτογαλίας, πρόκειται να απολαύσει ένα «πολύ παραδοσιακό» γενέθλιο πάρτι αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ηλικία του Μπόμπι έχει επαληθευτεί από τη «SIAC», μία βάση δεδομένων για κατοικίδια που διαχειρίζεται η Εθνική Ένωση Κτηνιάτρων.

Ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου για τον γηραιότερο εν ζωή σκύλο ήταν ο Σπάικ, ο οποίος έζησε 23 χρόνια και 7 ημέρες, όπως επιβεβαιώθηκε στο Οχάιο στις 7 Δεκεμβρίου του 2022

πηγή dikaiologitika.gr