«Ντίλερ ασφαλιστικών εταιρειών» ο Μητσοτάκης...

0


 Καυστικό σχόλιο από την Κουμουνδούρου για τις παροχές που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο παρά πέντε των εκλογών. Στις τρεις νέες προεκλογικές παροχές, περιλαμβάνεται το Youth Pass με τη Ν.Δ. να στοχεύει στους νέους, αλλά και να αβαντάρει τις ασφαλιστικές εταιρείες με... «τυράκι» προς τους πολίτες την μείωση του ΕΝΦΙΑ εφόσον ασφαλίσουν τα σπίτια τους έναντι φυσικών καταστροφών.


«Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι τις εκλογές προλαβαίνει να δώσει κάτι παραπάνω στους 18άρηδες, μπας και εξαγοράσει τη ψήφο τους, γιατί με ένα 150άρι που μέσα στον πανικό του έταξε σήμερα, δεν αρκεί για να τον γλιτώσει στις κάλπες», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το Youth Pass.

Όσο για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για κατοικίες που ασφαλίζονται για φυσικές καταστροφές, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο σκληρό για τον πρωθυπουργό: «Κατά τα άλλα εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ως ντίλερ ασφαλιστικών εταιρειών. Δεν δίστασε να προτρέψει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να προβούν σε ασφάλεια φυσικών καταστροφών προκειμένου να γλιτώσουν ΕΝΦΙΑ 10%. Η μόνη του έγνοια για ακόμη μια φορά να ευνοήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες, εκεί όπου το "επιτελικό κράτος" του είναι απόν. Και δεν διστάζει ούτε μπροστά στις φυσικές καταστροφές να εξυπηρετεί συμφέροντα».

Μπροστά σε όλα αυτά, η Κουμουνδούρου εκτιμά ότι με τις εκλογές στις 21 Μαΐου θα μπει «οριστικό τέλος τόσο στη στοχοποίηση και υποτίμηση των νέων, όσο και στις εξυπηρετήσεις των μεγάλων συμφερόντων»...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)