Γλέντησε μέχρι πρωίας με Ρουβά και Αργυρό η πρωταθλήτρια ΑΕΚ: Ο τρελός χορός Αλμέιδα και παικτών στην πίστα!

Ανώνυμος

 




Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς πανηγύρισαν οι παίκτες της ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστής της Ένωσης, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, η διοίκηση αλλά και φίλαθλοι των Κιτρινόμαυρων, μετέτρεψαν το νυχτερινό κέντρο σε OPAP Arena με τα συνθήματα, τα τραγούδια, τους χορούς και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς τους.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς έκαναν την εμφάνισή τους με το τρόπαιο του πρωταθλητή ανά χείρας, με τον Αργυρό να κάνει ξεχωριστή αφιέρωση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος απολάμβανε τις στιγμές. Μάλιστα λίγο αργότερα του αφιέρωσε κι ένα ποντιακό τραγούδι...


Στη συνέχεια το γλέντι άναψε για τα καλά, με τον Ματίας Αλμέιδα να ανεβαίνει στην πίστα υπό τους ήχους του «Sevens Nations Army» και εν μέσω αποθέωσης! Προηγουμένως, ο Αλμέιδα μίλησε και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του λέγοντας: «Για μένα αυτή η στιγμή είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι η νούμερο ένα στη ζωή μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Όλους. Για μένα η ΑΕΚ είναι σαν την οικογένεια. Το μόνο που είχα όνειρο να δώ, ήταν την οικογένεια της ΑΕΚ μ’ αυτόν εδώ τον τρόπο»

Και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι προπονητής και δεν μπορώ να είμαι με τον πατέρα μου. Σήμερα έχω πολύ δυνατά συναισθήματα. Από την πρώτη μέρα και το πρώτο μίτινγκ που είχα με τον πρόεδρο. Δεν τον έπεισα. Την δεύτερη φορά που επέστρεψα μου έδειξαν το γήπεδο που ακόμα δεν είχε τελειώσει. Εγώ το είδα το γήπεδο μπροστά μου και οραματίστηκα αυτό που θα συμβεί. Ήθελα να έρθω σ’ αυτή την ομάδα και δεν έκανα κανένα απολύτως λάθος. Η ΑΕΚ με έκανε ευτυχισμένο

Αργότερα ο Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του τα έδωσαν όλα στην πίστα όταν ακούστηκε το τραγούδι «Freed from desire», ο ρυθμός του οποίου έγινε έμπνευση για σύνθημα των Κιτρινόμαυρων.

ethnos.gr