Χυδαία επίθεση...

0


 Χωρίς αιδώ και σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, ο Άκης Σκέρτσος, εμφανίστηκε από τηλεοράσεως για να προκαλέσει λέγοντας ότι... για τη ντροπιαστική κατάσταση με την κατάρρευση της τράπεζας θεμάτων φταίει η υπηρεσιακή κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στο Mega, παρουσίασε ούτε λίγο, ούτε πολύ την υπηρεσιακή κυβέρνηση του Γιάννα Σαρμά ως άχρηστη. 

Χωρίς αιδώ και προκειμένου να μην απαντήσει για την αποτυχία της  κυβέρνησης Μητσοτάκη και του επιτελικού ψηφιακού κράτους μετά την συνεχιζόμενη κατάρρευση της τράπεζας θεμάτων, ο Άκης Σκέρτσος είπε σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού:


«Είναι μια καθημερινή μάχη. Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το έχουμε αποτρέψει. Όμως, θυμίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η ΝΔ στην κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή».


Στη συνέχεια ο Άκης Σκέρτσος επέρριψε ευθύνες για την κατάρρευση της τράπεζας θεμάτων και στον ΣΥΡΙΖΑ και την απλή αναλογική και συνέχισε την πρωτοφανή επίθεση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Γιάννη Σαρμά, λέγοντας: 


«Προκύπτει ανάγλυφα ο λόγος να έχουμε μια πολιτική κυβέρνηση για να προστατεύει τη λειτουργία του κράτους... Νομίζω ότι μπορεί να γίνει μια σύγκριση όταν έχεις μια κυβέρνηση που γνωρίζει τα θέματα. Βρισκόμαστε στο πλαίσιο υπηρεσιακής κυβέρνησης που μας έχει οδηγήσει η νάρκη της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πολιτικό μας σύστημα»...


avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)