Πρώτη συνεδρίαση της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας – Τρεις οδηγίες Μητσοτάκη προς… ναυτιλλομένους υποψηφίους

Ανώνυμος

 


Μετά την ορκωμοσία της Βουλής οι εκλεγμένοι κατεβαίνουν στην κομματική έδρα της Πειραιώς • Εκεί θα είναι και οι υποψήφιοι • Τι θα τους ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όχι τόσο για τα «συγχαρητήρια» ή για το προσωπικό του «ευχαριστώ» προς τα στελέχη που έδωσαν τη μάχη του σταυρού για την κάλπη της περασμένης Κυριακής, αλλά πρωτίστως για να εξηγηθεί ο οδικός χάρτης της ΝΔ καθ’ οδόν προς την 25η Ιουνίου συγκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε λίγες ώρες την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Η πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ είναι καθορισμένη για στις 19:30, λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία της Βουλής (του ενός 24ώρου).

Στην κομματική έδρα θα βρεθούν οι 146 εκλεγμένοι αλλά και όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ, δεδομένου ότι ο νέος αγώνας ξεκινά ήδη από την επόμενη μέρα, αφότου διαλυθεί η Βουλή.

Προηγήθηκαν άλλωστε το προηγούμενο τριήμερο στο ισόγειο του κτιρίου στην Πειραιώς… ταχύρρυθμα «φροντιστήρια» των γαλάζιων από τους επιτελείς του κόμματος και υπεύθυνους Οργανωτικού – Παύλος Μαρινάκης, Γιάννης Σμυρλής, Άκης Σκέρτσος, Νίκος Χαρδαλιάς, Στέλιος Κονταδάκης κ.ά.

«Ίδια επίδοση»

Ο Μητσοτάκης, ξορκίζοντας τον εφησυχασμό των στελεχών του και τυχόν παρατεταμένα… γλέντια για την εκλογική νίκη της 21ης Μαΐου, θέλει ο ίδιος να θέσει τους υποψηφίους στην αφετηρία της νέας προεκλογικής σεζόν. Με κύριο ζητούμενο για τη ΝΔ να πετύχει στις 25 Ιουνίου «ίδια επίδοση» στα επίπεδα του 40% – αν όχι και μεγαλύτερη.

in.gr